Negrescu, înlocuit COMPLET. Atribuţiile ministrului pentru Afaceri Europene, preluate

| 12 noi, 21:50

Atribuţiile legale ale ministrului delegat pentru Afaceri Europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor Consiliului Afaceri Generale vor fi îndeplinite şi asigurate de un alt reprezentant al Guvernului, potrivit unei dispoziţii a premierului Viorica Dăncilă.

"Conform dispoziţiei Prim-ministrului din şedinţa de Guvern din 09.11.2018, atribuţiile legale ale ministrului delegat pentru afaceri europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor CAG (Consiliul Afaceri Generale, la care participă miniştrii de afaceri europene din statele membre) vor fi îndeplinite şi asigurate de acum încolo de un alt reprezentant al Guvernului. În acord cu instrucţiunile primite la nivel ministerial, toată documentaţia pregătită pentru buna reprezentare a intereselor României a fost deja înaintată celor desemnaţi să participe", se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Europene.

Reamintim că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a dat demisia, vineri, din funcţie.

Tag-uri: Victor Negrescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ