Nicolae Ciucă: A fost realizat planul de colectare a veniturilor

| 13 mai, 18:58


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre majorările salariale care urmează să fie implementate de Executiv că a fost realizat planul de colectare a veniturilor de către Ministerul Finanţelor şi s-au derulat o serie întreagă de cheltuieli care ţin deficitul într-o marjă care îi obligă să fie cât se poate de precauţi.

 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat despre majorările salariale care urmează şi dacă vom avea în următoarele luni o tendinţă de majorare a încasărilor sau vom fi nevoiţi să ne împrumutăm.
”Nu vreau să speculez pe un astfel de subiect pentru că nu am discutat până în momentul de faţă nici măcar pe simulări pe un astfel de subiect. Ceea ce vă pot spune de la ministrul Finanţelor este că încă din ianuarie şi până în aprilie, la bugetul de stat a fost realizat planul de colectare a veniturilor, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire  acestui sistem”, a precizat Ciucă.
Liderul PNL a mai spus: ”În acelaşi timp, putem să vedem că au fost investiţii şi s-au derulat o serie întreagă de cheltuieli care ţin deficitul într-o marjă care ne oblige să fim cât se poate de precauţi”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ