Nicolae Robu, nemulţumit că PNL nu are personalităţi "cu scor"

| 30 ian, 16:38

Primarul liberal al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, afirmă, într-o postare pe Facebook, că PNL nu are personalităţi cu scor în sondaje peste scorul partidului.

„Dacă un partid are personalităţi cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are)", a scris Robu.

Mai mult, a spus el, este de preferat ca pe primele locuri să se regăsească oameni necunoscuţi, dar onorabili. Edilul timişorean a menţionat că această opinie şi-a exprimat-o de nenumărate ori până acum.

”CUM VĂD EU LUCRURILE ÎN PROBLEMA LISTEI PNL PT. EUROPARLAMENTARE! DE FAPT, ÎN PROBLEMA LISTEI ORICĂRUI PARTID, LA ORICE ALEGERI PE LISTĂ!

1. Dacă un partid are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are)

2. Dacă -spațiu- candidații au scor în sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie să conteze NEAGREEREA de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de percepții). Asta înseamnă că, în acest caz, este de preferat pe listă un candidat mai puțin cunoscut sau chiar necunoscut -UNUL ONORABIL, MERITUOS, DESIGUR-, care nu ține votanți potențiali departe de listă, decât o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar ține votanți potențiali departe de listă.

Dacă cineva se supără pe mine pt această opinie detașată de orice persoană -eu n-am nimic personal cu nimeni!-, opinie exprimată de nenumărate ori până acum, la diversele alegeri, nicio problemă. Știți vorba: AMICUS PLATO SED MAGIS AMICA VERITAS (adică: Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevărul)” a scris primarul liberal Nicolae Robu, pe Facebook.

Nu este prima declarație dură a lui Nicolae Robu în contextul alegerilor europarlamentare. El chiar a spus răspicat că nu consideră că ar trebui să candideze Crin Antonescu la europarlamentare pe listele PNL.

Tag-uri: Nicolae Robu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ