Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta vedeta

| 12 feb, 18:04

Nicoleta Luciu se întoarce pe micile ecrane. Vedeta va prezenta emisunea "Nunţi de poveste" de la Prima TV, alături de actorul Denis Ştefan.

În fiecare ediţie a emisiunii, două „Nunţi de poveste” vor intra în competiţie pentru premiul cel mare, iar Nicoleta şi Denis vor fi maeştri de ceremonii. Ei vor face echipă cu naşii şi vor încerca să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o locaţie exotică.

Subiectul show-ului este pe placul Nicoletei, care în 2012 şi-a organizat propria nuntă cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru copii. „Abia aştept să văd cum va reacţiona publicului. Am emoţii, însă sunt convinsă că vom face treabă bună. Mă bucur să lucrez alături de o echipă de profesionişti, de la care am multe de învăţat”, spune Nicoleta.

Denis Ştefan este hotărât să-i facă concurenţă serioasă Nicoletei Luciu la „Nunţi de poveste”.Mă bucur să fac parte din echipa Prima TV, de care mă leagă multe amintiri frumoase. Suntem ca în familie”, spune Denis. „Abia aştept să fiu din nou alături de Nicoleta, o bună prietenă cu care am colaborat de minune până acum. Telespectatorilor le-am pregătit multe surprize şi sunt convins că ne vom distra foarte bine împreună”.

Emisiunea "Nunţi de poveste” va debuta în curând la Prima TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ