Nicușor Dan a făcut noapte albă din cauza unui vecin care și-a serbat majoratul: Am votat pentru un București necorupt

| 05 iun, 10:19

Nicusor Dan, candidatul USB pentru Primaria Bucuresti, a declarat duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat "pentru un Bucuresti necorupt, pentru o noua clasa politica, nu pentru una care si-a dovedit si coruptia si incompetenta". El i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot si a recunosc, amuzat, ca a avut o noapte dificila pentru ca un vecin si-a serbat majoratul.

"Le multumesc sutelor de oameni care au muncit in campania asta. Indemn oamenii sa iasa la vot; de cate ori oamenii au iesit la vot, s-au produs schimbari importante. Ii indemn pe oameni sa aiba incredere ca vor vota la fel si ca impreuna putem sa construim o societate in care ne decidem noi singuri destinul", a mai spus Nicusor Dan la iesirea de la vot.

El a mai spus ca va merge sa-si vada fetita nou-nascuta la spital, dupa ca "vom supraveghea alegerile, mergem din sectie in sectie, ne vizitam oamenii care supravegheaza alegerile pentru noi".

Tag-uri: alegeri, Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ