Nicușor Dan, inspecție surpriză la șefii de la Termoenergetica

| 05 noi, 18:17

 

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut, marți dimineață, o vizită neanunțată la Termoenergetica, în contextul în care mii de bucureșteni nu au în continuare apă caldă și căldură.

 

 

 

Primarul a vrut să vadă care este dimensiunea reală a problemelor cu apa caldă și dacă se iau măsuri pentru rezolvarea lor, și dacă șefii de la Termoenergetica explică și comunică bucureștenilor ce soluții au pentru plângerile lor. Nicușor Dan a insistat că este foarte important ca bucureștenii să fie tratați cu respect, să li se explice foarte clar care este sursa problemelor și cât mai au de suferit de pe urma lipsei de apă caldă, potrivit Digi24.
Surse din Primăria Capitalei au declarat pentru Digi24.ro că Nicușor Dan a cerut să i se spună care este stadiul reparațiilor pentru avariile din sistem și care sunt lucrările anunțate pentru această iarnă. El a cerut detalii despre stadiul proiectului pe fonduri europene pentru modernizarea rețelei de termoficare, proiect depus în luna iunie.
Primarul Capitalei a declarat, săptămâna trecută, că nu dorește să îl păstreze în funcție pe șeful Termoenergetica, Alexandru Burghiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ