Nicuşor Dan: Am primit o sesizare cu privire la activitatea lui Clotilde Armand; deocamdată nu se pune problema excluderii

| 06 mar, 13:06

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat luni, la Parlament, că a primit o sesizare internă cu privire la faptul că Clotilde Armand lipseşte de la şedinţele Consiliului local Sector 1, care va fi analizată de organele abilitate, dar până în acest moment nu se pune problema ca aceasta să fie exclusă din partid.

Chestionat dacă USR va lua o măsură în privinţa lui Clotilde Armand, în condiţiile în care există reproşuri la adresa ei că lipseşte de la şedinţele de Consiliu, Nicuşor Dan a spus că este doar o sesizare internă care va fi analizată de organele abilitate.

„Ce mă întrebaţi e o simplă sesizare internă, aşa cum sunt multe sesizări interne într-o structură de câteva mii de oameni. Va fi analizată de organele abilitate, de Biroul Naţional şi Comisia de Etică, dar pentru moment nu s-a întâmplat nimic. E o simplă sesizare, aşa cum sunt multe altele şi în mod normal ar fi trebuit să rămână internă până la o decizie”, a răspuns liderul USR.

De asemenea, întrebat dacă Clotilde Armand riscă să-şi piardă funcţia sau să fie exclusă din partid, Nicuşor Dan a susţinut că, în acest moment, nu se pune problema de aşa ceva.

„Pentru moment nu se pune problema de aşa ceva. Pentru moment e o simplă sesizare, cum sunt mute altele”, a conchis liderul USR.

Tag-uri: Nicusor Dan, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ