Nicuşor Dan: Avem nevoie de oameni curaţi, competenţi, care s-au implicat în rezolvarea problemelor Bucureştiului

| 14 apr, 16:35

Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei, a afirmat joi că audierea la DNA a copreşedintelui PNL Vasile Blaga, precum şi a primarului sectorului 3, social-democratul Robert Negoiţă, arată "încă o dată" cât de generalizată este corupţia din partidele mari, el subliniind că bucureştenii au nevoie de primari "curaţi, competenţi, care s-au implicat în rezolvarea problemelor oraşului".

"Am ajuns la 6 din 7 primari ai Bucureştiului cu probleme de corupţie. Primarul sectorului 3 a fost chemat astăzi la DNA. Tot astăzi a fost chemat şi copreşedintele PNL, Vasile Blaga. Iar săptămâna trecută a fost chemat Ludovic Orban, cel care era atunci candidatul PNL la Primăria Generală. Toate aceste anchete ne arată cât de generalizată este corupţia din partidele mari. Bucureştiul trebuie curăţat de această corupţie generalizată. Bucureştiul trebuie salvat de politicieni", precizează Nicuşor Dan, într-un comunicat de presă. 

El susţine că Bucureştiul are nevoie de un primar care să vină din mijlocul societăţii, nu din rândul partidelor politice. 

"Avem nevoie de altfel de oameni la Primăria Generală, în primăriile de sector şi în consiliile locale. Avem nevoie de oameni curaţi, competenţi, care s-au implicat în rezolvarea problemelor oraşului. Avem nevoie de oameni decenţi, care să vină cu soluţii, nu cu lozinci. Nu putem înlocui corupţia şi incompetenţa cu demagogia", mai spune el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ