Nicuşor Dan: Eu sper să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic

| 08 sep, 16:52

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, la Prima News că îşi doreşte să candideze din nou pentru un mandat şi a precizat că speră să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic şi şi-ar dori să fie el acela. El a precizat că are dialog cu toată lumea în privinţa unei susţineri la alegerile de anul viitor.

 

Primarul Capitalei a declarat că ”în opinia sa, a închis multe din problemele administrative pe care capitala le avea şi abia acum Bucureştiul poate începe construcţia”. Nicuşor Dan a arătat că sunt în aceeaşi paradigmă cu alegeri într-un singur tur şi un PSD care tradiţional ia în jur de 30 -35%, iar pe dreapta trebuie să fie un candidat unic.
Întrebat dacă se vede candidatul unic al dreptei, anul viitor, Nicuşor Dan a spus:
”Eu sper să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic şi mi-aş dori ca eu să fiu acela şi da, am dialog cu toată lumea”.
Primarul a precizat că are dialog şi cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi cu secretarul general Lucian Bode. Despre o caniddatură a Gabrielei Firea, Nicusor Dan a spus că este o chestiune internă a PSD, dar mandatul său a fost un dezastru.
Despre sondaje, Nicuşor Dan a spus că, în intenţia de vot, peste 20% dintre bucureşteni spun că votează cu el, ca şi candidat independent, în ipoteza în care toate partidele îşi pun candidat.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ