Nicuşor Dan: Peste 650 de metri de conductă nouă, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, pe bulevardul Timişoara

| 02 oct, 18:38

Primarul general, Nicuşor Dan, anunţă că peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, au fost montaţi în galeria de termoficare pe bulevardul Timişoara, pe Magistrala I Vest.

 

Magistrala I Vest asigură distribuţia agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei.
"Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au dezafectat deja 1.400 de metri de ţeavă veche, ruginită, din totalul celor 3,6 km de traseu, ce va fi complet modernizat. Se lucrează contratimp la montarea a trei lire (bucle de compensare a presiunii), deoarece conducta subtraversează bulevardul şi impune săpături în carosabil şi blocarea unei benzi de circulaţie", scrie edilul general, pe Facebook.
El menţionează că echipele Energetica Servicii fac eforturi pentru a scurta timpul de intervenţie în punctele de lucru care interferează cu circulaţia autovehiculelor.
Modernizarea acestui tronson, pe Magistrala I Vest, va crea premisele furnizării de energie termică, fără avarii şi sincope, chiar din această iarnă, pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Ghencea şi Rahova, adaugă Nicuşor Dan.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ