NINSOARE la mijlocul lunii martie. Jumătate de ţară este acoperită de zăpadă

| 18 mar, 16:30

Deşi am trecut deja de jumătatea lunii martie, iarna nu se dă dusă. A nins în jumătate de ţară, iar temperaturile au fost în nordul Moldovei ca în decembrie. Nu numai că a nins, dar a bătut şi vântul, mai ales la munte, care a făcut ca temperatura resimţită să ajungă chiar şi la minus 20 de grade, informează România TV.

La Constanţa a fost o zi de iarnă veritabilă, încă de miercuri dimineaţă. A nins şi la malul mării, unde peisajul este feeric.

Localnicii au filmat ninsoarea şi au postat imaginile pe internet.

A nins ca-n plină iarnă la Galaţi şi în toată Moldova.

"A nins acum câţiva ani de 12 martie şi era zăpada de un metru şi ceva. E un belşug, când ninge, ploua, e an bun, belşug, nu ne speriem de ele", a spus un bărbat.

"M-am gândit că n-o să mai vină iarna, dar uite că iar vine. Este friguşor, nu prea mai vrem noi, dar e binevenită, ne place. Se şi topeşte imediat, nici nu se vede pe jos", a spus o femeie.

Ninsoarea a ajuns şi în apropierea Capitalei, la Călăraşi, unde zilele trecute mercurul în termometre ajunsese şi la 14 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo pentru perioada 18 martie, ora 9.00 - 19 martie, ora 22.00, fiind vizate precipitaţii mixte, intensificări ale vântului şi răcire a vremii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ