Nissan a devenit partener oficial al clubului Manchester City

| 17 iul, 2014

Nissan, constructorul japonez de automobile, a semnat joi un parteneriat cu campioana Angliei la fotbal, Manchester City, pe durata a 5 ani, cu obiectivul de a-şi promova imaginea în Europa, relatează AFP.

Nissan devine, de asemenea, partenerul oficial al City Football Group (CFG), care cuprinde mai multe cluburi în lume precum New York City şi Melbourne City. În luna mai, CFG a cumpărat un pachet de acţiuni la Yokohama Marinos, unde Nissan este acţionar principal.

Detaliile financiare ale contractului nu au fost dezvăluite, dar este considerat cel mai important contract de acest tip din Premier League. Comparativ, Chevrolet, filială a General Motors, finanţează Manchester United cu 70 milioane dolari pe an.

Nissan şi-a fixat ca ţintă să devină constructorul asiatic de automobile nr. 1 în Europa, devenind şi partener al Ligii Campionilor pentru următoarele 4 sezoane. În 2013, Nissan a vândut 5,1 milioane vehicule, dintre care 640.000 în Europa şi Rusia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ