Noi cutremure la Izvoarele, în județul Galați

| 14 iul, 08:40

Localnicii din comuna Izvoarele sunt în alertă, după ce pământul a început să se mişte din nou. Este aceeaşi zonă în care în urmă cu doi ani au fost înregistrate peste 300 de seisme. Oamenii se tem că fenomenul s-ar putea repeta şi cer ajutorul autorităţilor.

Localnicii spun că au resimțit mai multe cutremure şi că pereții caselor au început să se crape. Autorităţile s-au reunit deja într-un comitet pentru situații de urgență și au anunțat Prefectura Galați, iar un reprezentant al ISU Galați a fost trimis în satul Izvoarele.

Pe site-ul Institutului Naţional de Fizică a Pământului a fost înregistrat, însă, un singur cutremur în zonă, cu magnitudinea de 2,4 pe Richter. În 2013, specialiştii de la INFP au făcut un raport în care au concluzionat că seismele de atunci au avut cauze naturale.

Citeste si: CUTREMUR cu magnitudinea de 4.2 în România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ