Noi detalii ies la iveală despre Corina. Este aceeaşi care l-a şantajat pe Doru Pârv acum 10 ani

| 22 apr, 10:55

Corina "se laudă" cu o viaţă extrem de controversată. După ce s-a legat de numele lui Reghecampf- Prodan ca sa devină faimoasă, tot mai multe lucruri ies la iveală din trecutul ei tumultos. Se pare că de fiecare dată când încearcă să devină celebră, folosindu-se de oameni extrem de cunoscuţi şi populari în showbiz, trecutul îi joacă feste şi îi eşuează planurile.

De mică, această tânără a fost implicată în scandaluri de şantaj, droguri şi prostituţie. În urmă cu aproximativ zece ani, încerca să ajungă vedetă la OTV, însă nu a reuşit decât un scandal „răsuflat”, care o trimitea înapoi în “întunericul lumii” de unde venea.

Acum a încercat să se folosească de cea mai frumoasă şi unită familie, Reghecampf- Prodan, inventând o poveste, că de opt ani este amanta antrenorului, în speranţa că va deveni atât de cunoscută încât lumea o va striga pe străzi și îi va cere autograf. :)) Dar, la fel ca înainte, a dat greş.

Toţi membrii familiei s-au amuzat teribil de această „domnişoară”, inclusiv Reghe Jr., care a făcut spectacol cu declaraţiile sale la adresa femeilor de acest gen.

"Eu vă spun tuturor atât: tatăl meu, Laurențiu Reghecampf, dacă se mai naște de 200 de ori, o viață perfectă va avea. M-am obișnuit cu discuțiile la adresa familiei mele. Am părinți și frați fabuloși. Tatăl meu este exact cum zice mama "modelul bărbatului perfect". Visez să ajung ca el și ca mama.

Pe tatăl meu, nimeni pe Pământ nu o să-l vadă divorțat. Nu o să vedeți că face numele acestei familii de râs. Nu o să-l vedeți băut prin restaurant. Nu o să-l vedeți vorbind urât cu nimeni pe pământ. Nu o să-l vedeți în scandaluri de orice fel, pentru că tatăl meu, Laurențiu Reghecampf, este mândria familiei noastre.

Când aud sau citesc toate chestiile în ziare zilnic zâmbesc, mă și enervez, pentru că toți cei care încearcă, bărbați sau femei, sunt toți frustrați care se gudură pe lângă mama sau tatăl meu. Nu prezintă interes pentru noi, deloc! Nimeni și nimic pe Pământ nu o să ne distrugă. Nimeni și nimic pe Pământ nu o să ne strice bucuria și fericirea. Nimeni și nimic pe Pământ nu o sa ne despartă nici pe noi, cei patru frați, nici pe mama de tata.

Și dacă mai aud o astfel de femeie sau femei care încercă să fie cunoscute prin numele familiei mele sau să se agațe de tatăl meu, le promit eu, Reghe Junior, că le fac cunoscute și spun ce meserie au și ce fac și râd de ele în toată presă. Am tot vorbit cu tatăl meu zilele astea și râdea de așa femei că sunt "vai de mama lor".

Eu, Reghe Junior, sunt cel mai mare apărător al familiei. Dacă simt orice femei sau bărbat că se apropie de familia mea, este jale! Să ferească Dumnezeu să încerce cineva să-mi facă ceva rău la familie. Deci, voi ăștia care visați să ne faceți rău, stați liniștiți, că nu contați pentru noi. Sunteți prea mici și slabi. Le transmit ceva celor care vor să-mi atace familia: "Capul le va stă unde le vor sta și picioarele", a Reghe Junior, potrivit Sport.ro

Doru Pârv a fost şantajat de Corina

Un întreg scandal s-a iscat în urmă cu zece ani, când vedeta OTV era acuzată de viol, de o studentă în vârstă de 19 ani. Doru Pârv a dezminţit total această acuzaţie şi susţinea că era victima unui şantaj, iar pentru asta depusese plângere împotriva ei.

Ba chiar mai mult, acesta dezvăluia că era o fată de moravuri uşoare, care se prostitua în străinătate, într-un bordel de lux din Viena şi care urmărea doar să obţină nişte bani de la el.

"Nici nu se pune problema unui viol. Este o tanara care lucreaza la o casa de toleranta din Viena si care vrea sa ma santajeze. Pana la urma, adevarul o sa iasa la suprafata”, spunea clarvăzătorul la momentul scandalului.

La acea vreme, tânăra îşi dorea celebritatea şi voia cu orice preţ să fie în lumina reflectoarelor, spre deosebire de momentul actual. S-a arătat extrem de revoltată de afirmaţiile clarvăzătorului şi spunea că acesta încearcă să scape cu orice preţ de consecinţele faptei sale.

„Este incredibil. Nimic din ce spune nu este adevarat. Nu stiu cum sa ma mai apar impotriva lui. Familia si prietenii mei stiu cu adevarat cum sunt.

Nu am avut cum sa-l santajez, pentru ca nu am vorbit si nu m-am mai intalnit, de atunci, niciodata cu el. Cu aceste afirmatii mincinoase nu urmareste decat sa scape nepedepsit”, spunea Corina pentru Cancan.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ