Noi înregistrări în scandalul de trafic de influenţă: Nicuşor Dan a fost avertizat că Mihai Mitrache e un interlop

| 15 sep, 20:24

Noi înregistrări difuzate de postul România TV indică faptul că Nicuşor Dan a fost avertizat că persoana pe care o apăra la momentul acela, Mihai Mitrache, este un interlop şi are nenumărate probleme cu legea şi autorităţile.

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, a fost înregistrat de către purtatorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 4, Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluţă, intervenind pentru afaceristul Mihai Mitrache „Câine", astfel încât primăria să nu demoleze o construcţie ridicată ilegal de către acesta în Parcul Orăşelul Copiilor.

Regăsiţi mai jos o parte din transcrierea înregistrării:

Cristian Zărescu: Omul acela este o persoana cu foarte multe probleme cu legea. Adica va spun si pentru dumneavoastra, in cazul in care va asociati cu aceasta persoana. Bine: 'asocierea' este cu ghilimelele de rigoare si acuma vorbim ca intre prieteni. Dar va spun sa aveti si dumneavoastra grija, pentru ca va spun: acest Mitrache – numit si 'Catelul' – a facut enorm de multe probleme autoritatilor. Lasand la o parte faptul ca este un dealer de droguri in parc, acolo, este un interlop, este un peste cunoscut. Adica eu va spun pentru dumneavoastra. Toata lumea stie situatia aici, ca am vorbit cu dumneavoastra. Si catre dumneavoastra este un sfat sa aveti grija, pentru ca el este departe de a fi un om corect. Intelegeti?

Nicuşor Dan: Da, da, da, da.

Cristian Zarescu: Avocatul – normal – v-a prezentat situatia juridica. Si normal: orice avocat isi apara clientul – e logic. Dar eu va spun dumneavoastra, sa aveti si dumneavoastra grija.

Nicuşor Dan: Da, da, da. Dar stiti ca el a castigat trei procese cu dumneavoastra. Instantele i-au dat dreptate. Cristian Zărescu: Acum, dezafectarea locatiei se face 100% legal – va dati seama ca n-am fi facut. El oricum deja acolo nu mai are curent, gaze si apa. Nu, mint: mi se pare ca curent mai are".

Înregistrările integrale le puteţi regăsi pe RomâniaTV.net.

 

Candidatul alienţei PNL-USR-PLUS, Nicuşor Dan, a susţinut marţi o conferinţă de presă în care a răspuns acuzaţiilor de trafic de influenţă pentru intervenţia pe lângă autorităţile sectorului 4 în încercarea de a opri demolarea unui restaurant din Parcul Orăşelul Copiilor.
"Nu am facut investigatii referitor la cine a venit sa ne ceara ajutorul. Ne-am uitat doar daca au dreptate, iar cand au avut am reusit sa-i ajutam. Se spune ca acea cladire era ilegala, dar avea autorizatie de la primarie din 2013. Orice autorizatie de constructie constituie drept de proprietate. Chiar daca in 2020 primaria sectorului 4 ar fi constatat ca a emis o autorizatie nelegala, nu avea dreptul sa se duca sa demoleze".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ