Noul Hyundai i10 este prezentat în premieră naţională la SAB

| 11 oct, 2013

Noul model de clasă mini Hyundai i10 este prezentat în premieră naţională la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2013, care se desfăşoară la Romaero Băneasa, în perioada 10-20 octombrie.

Expus la standul companiei Ţiriac Auto, noul Hyundai i10 urmează să fie lansat în România la finalul lunii noiembrie şi va fi disponibil în două variante de motorizare - 1.0 şi 1.25 litri benzină.

Noul i10 dispune de transmisie manuală cu cinci trepte sau automată, cu patru rapoarte.

Lansat pe piaţă la cinci ani după predecesorul său, noul i10 reprezintă o evoluţie semnificativă pentru Hyundai, în clasa A, potrivit importatorului. Noul model dispune de caracteristici şi dotări care se regăsesc la segmentele superioare, precum comenzi pe volan, pilot automat, volan şi scaune încălzite, îmbrăcate în piele, sistem de asistenţă la pornirea din rampă, buton de pornire 'Smart Key', faruri de zi cu tehnologie LED şi sistem de climatizare automată. 

Noul i10 a fost conceput şi proiectat în totalitate în cadrul centrului de cercetare şi dezvoltare Hyundai Motor Europa, din Rüsselsheim, Germania, şi va beneficia de serviciul '5 ani garanţie fără limită de kilometri'. În plus, în premieră pentru segmentul mini, pachetul include 5 ani asistenţă rutieră şi 5 ani verificări tehnice gratuite.

Alături de noul i10, la standul Ţiriac Auto din cadrul SAB 2013, Hyundai prezintă gama completă de autovehicule, din care fac parte i20, i30, sedanul Elantra, limuzina de clasă medie i40, SUV-ul Santa Fe, dar şi SUV-ul compact ix35 facelift, disponibil în reţeaua de distribuţie Hyundai Auto România începand cu luna octombrie 2013. 

Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai pe piaţa locală din anul 1994 şi în prezent aduce 8 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ