Noul Logan MCV va fi comercializat în România începând de mâine

| 28 mai, 2013

Noul model Dacia Logan MCV va fi comercializat pe piaţa românească, începând de miercuri, la un preţ de intrare în gamă de 7.790 euro, a anunţat marţi, la lansarea oficială, directorul general al Renault România, Thomas Dubruel. România este prima ţara în care va fi comercializat noul model produs de Dacia, al 7-lea nou model lansat în ultimul an.

Versiunea cea mai echipată a noului model Dacia va costa în România 12.300 de euro. Logan MCV se afla la a doua generaţie şi este comercializat în România la un preţ mai mic decât generaţia anterioară, lansată în 2006.

Spaţios şi încăpător, acest break cu 5 locuri se adresează unor clienţi aflaţi în căutarea unui vehicul cu o capacitate mare de încărcare, confortabil şi practic, atât pentru utilizarea cotidiană, cât şi pentru călătoriile lungi. În plus, noul model este economic la utilizare, cu un consum de numai 3,8 l/100km, în cazul motorizărilor Diesel.

Potrivit producătorului, noul Logan MCV reprezintă o ofertă complementară modelelor lansate anterior - Lodgy, monovolumul cu interior modulabil, disponibil cu 5 şi 7 locuri, şi Dokker - model combi cu 5 locuri, destinat unei utilizări mixte, atât personale cât şi profesionale.

Prima generaţie Logan MCV a fost lansată în 2006, la salonul auto de la Paris, iar noua generaţie a fost prezentată în martie, la salonul auto de la Geneva.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ