Nu arunca ROŞIILE MOI. Iată ce poţi face cu ele

| 16 iul, 2014

Ti s-a intamplat sa ramai cu rosii prin frigider, mai ales acum, in plin sezon, cand sunt din blesug de cumparat? Nu le arunca. Pastreaza-le pentru retete in care nu ai nevoie de cele mai prezentabile rosii, dar in care sa te folosesti de gustul lor bun atunci cand sunt prea coapte.

Nu credem ca este cineva care ocoloeste rosiile vara. Sunt in plin sezon si iti vine sa cumperi tot mai multe de la tarabe pentru ca acum dai peste gustul lor bun. Sunt carnoase si zemoase, numai bune in salate.

De obicei se mai intampla sa ramanem cu cateva prin frigider de la o saptamana la alta si ne e greu sa renunatm la ele, asa ca trebuie sa le gasim intebuintari la fel de gustoase, chiar daca nu sunt la fel de ferme ca atunci cand le-am cumparat.

Am ales 5 retete in care rosiile chiar si prea moi isi pot gasi locul. Pe unele le-am testat, iar pe altele abia asteptam sa le incercam.

Poti incerca retete de paste, bruschete sau salate.

Citeşte mai mult pe foodstory.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ