Nu mai arunca dopurile de plută! Vezi ce poţi face cu ele

| 21 noi, 2013

Nu mai arunca niciun dop de plută de la sticlele de vin! Strânge câteva zeci de deopuri şi le poţi transforma în lucruri utile şi originale pentru casa ta.

Că le tai în jumătate, în rondele sau le foloseşti întregi, dopurile de plută se pot transforma în obiecte uluitoare prin originalitatea lor. Iată câteva idei:

1. Covoraş pentru baie. Pluta e ideală în baie fiindcă e rezistentă la umezeală şi se poate curăţa uşor. Poţi să tai dopurile în jumătate pe lung şi să le lipeşti între ele sau să le aşezi unul lângă altul, în picioare sau culcate pe o tavă.

2. Suport original pentru bijuterii. Lipeşte mai multe dopuri pe o buctă de carton şi ai obţinut un suport pentru bijuteriile şi accesoriile tale. Cerceii se pot înfinge foarte uşor în plută, iar pentru coliere sau brăţări poţi folosi pioneze.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ