Nu scăpăm de URGIE! O nouă atenționare meteorologică de vreme rea

| 22 mai, 10:47

Vremea rea nu se dă bătută! După cod galben de ploi, cod portocaliu de furtună, cod roșu de inundații, ANM revine cu o nouă informare meteorologică de ploi și vijelii!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţa, o informare meteorologică de ploi torenţiale şi furtuni, valabilă pentru vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precum şi pentru zonele de munte. Avertizarea este în vigoare de miercuri până joi seara.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 22 mai, ora 12 – 23 mai, ora 22
Fenomene vizate: cantități de apă însemnate, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată

În  intervalul menționat în vestul, nord-vestul și centrul țării precum și la munte, cu precădere în zona Carpaților Occidentali și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Tag-uri: furtună, meteo, vijelii, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ