Nu ştiai asta! GREŞEALA pe care o facem când mâncăm căpşuni

| 11 iun, 2014

Capsunele au o viata scurta odata ce sunt culese. Este suficient sa treaca o zi si fermitatea lor sa aiba de suferit, de aceea este recomandat sa le consumi rapid dupa ce le-ai cumparat.

Daca vrei totusi sa le pastrezi mai multe zile, nu le rupe coditele verzi (pentru ca acestea impiedica patrunderea aerului si umiditatii in fruct), nu le spala decat in momentul consumarii (pentru ca astfel previi inmuierea lor) si nu le aseza gramada in sertarul de la frigider. Ca sa profiti de ele pentru cateva zile in plus e important sa le tii la frigider, conform foofstory.ro

Pune-le in straturi, in recipiente de plastic sau sticla cu capac, iar intre fiecare start de capsune aseaza cate un servetel de hartie. Daca vrei sa le mananci simple, lasa-le sa ajunga la temperatura camerei pentru ca o capsuna calda are un gust infinit mai bun decat una extrem de rece.


Tag-uri: capsuni
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ