Nume noi în Parlament: Gabriela Podașcă și Viorel Stan - deputați PSD pe locurile vacante la București și Neamț

| 12 feb, 16:36

Gabriela Podasca si Viorel Stan urmeaza sa fie validati deputati din partea PSD pe locurile ramase vacante in urma demisiilor lui Dumitru Chirita si, respectiv, Ioan Munteanu, a anuntat, luni, secretarul Camerei Deputatilor, Georgian Pop, potrivit Agerpres.

Podasca il va inlocui la Bucuresti pe Dumitru Chirita, care a fost numit presedinte ANRE, in timp ce Viorel Stan va veni in locul de la Neamt al lui Ioan Munteanu, fostul lider al deputatilor PSD, care a demisionat din motive personale.

Astfel, comisiile de validare se vor intruni luni pentru a intocmi rapoartele de validare a mandatelor celor doi, acestea urmand sa fie votate marti de plenul Camerei Deputatilor.

Dupa validarea mandatelor, Podasca si Stan urmeaza sa depuna juramantul, a precizat Pop dupa sedinta Biroului permanent.

Podasca a mai fost deputat PSD in legislatura trecuta, ocupand functia de vicepresedinte a Comisiei speciale de cod electoral.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ