O atletă americană însărcinată în 34 de săptămâni a terminat o cursă de 800 de metri viteză

| 27 iun, 2014

Atleta americana Alysia Montano a alergat 800 de metri in cadrul cursei de atletism, desi era insarcinata in 34 de saptamani. Campioana nationala de cinci ori, Alysia Montano a terminat cursa in 2 minute si 32 de secunde in rundele de calificare, cu sapte saptamani inaintea termenului de nastere, scrie The Guardian.

In varsta de 28 de ani, atleta a terminat pe ultimul loc in competitie, dar la linia de sosire a fost intampinata de ovatiile celor prezenti.

"Am alergat pe tot parcursul sarcinii si m-am simtit foarte, foarte bine tot timpul. Nu am vrut sa nu pot sa termin si sa fiu prima care sa pateasca asta in cursa de 800 de metri", a declarat Montano.

Atleta americana a castigat aceasta competitie in ultimii patru ani si a precizat ca a luat decizia de a alerga la cursa dupa ce s-a consultat cu medicul sau, care a incurajat-o.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ