O jurnalistă TVR, la poliţie după ce a luat câţiva maidanezi

| 11 sep, 2013

O jurnalistă de la postul public de televiziune a fost dusă la audieri la Secţia 20 Poliţie după ce a fost surprinsă în timp ce aduna mai mulţi câini comunitari din zona Pieţei Crângaşi din Capitală.

Conform poliţiştilor, femeia ar fi fost rugată de mama sa, care ar avea o cunoştinţă medic veterinar şi ar fi colaboratoare a unei fundaţii, să adune câţiva maidanezi pentru a-i putea adopta.

Jurnalista Raluca Bibiri a spus că nu Poliţia este de vină pentru ceea ce i s-a întâmplat, susţinând că "şi poliţiştii sunt victime ale haosului creat zilele acestea de presa TV".

"Nu vreau să dau mai multe detalii cu privire la incident. Este, cred, de la sine grăitor. Dacă ar fi să declar ceva, aş propune o concluzie a ceea ce mi s-a întâmplat astăzi, căci nu poliţia este de vină. Şi poliţiştii sunt victime ale haosului creat zilele acestea de presa TV", a spus Raluca Bibiri, citată de Agerpres.

Mai mult, ea a subliniat faptul că lumea ar trebui să se implice în problema câinilor comunitari care, spune jurnalista, în ultimele zile sunt supuşi "unor acte de barbarie inutile, pe fondul campaniei agresive duse de câteva televiziuni de ştiri".

"Haideţi să le arătăm că suntem o comunitate şi să le sfidăm efortul. După incidentul de astăzi, mulţi oameni m-au contactat, dorind să se implice. Dacă ne-am implica în număr cât mai mare, efectiv am descoperi că, de fapt, iubitorii şi neiubitorii de câini comunitari, vorbim aceeaşi limbă, diferită de limba discordiei, pe care o anumită parte a presei o picură zilnic în mintea noastră", a adăugat jurnalista.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ