Cum să vezi toate fotografiile de profil de pe Facebook

| 30 sep, 2013

O nouă aplicaţie online, The Faces of Facebook, a scanat fotografiile de profil publice ale fiecărui utilizator Facebook şi susţine că dacă vrei să le vezi pe toate ai avea nevoie de 36 de ani, 5 luni, 9 zile, 6 ore, 46 de minute şi 16 secunde, scrie romaniatv.net.

Imaginea este realizată din alte 1,22 miliarde de fotografii, ce aparţin membrilor Facebook. Fiecare faţă a fost adăugată în ordine cronologică, în funcţie de data la care şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare. Dacă un utilizator Facebook se conectează la noua aplicaţie, va putea afla al câtelea utilizator a fost în momentul înscrierii. Mai mult, el poate afla dacă prietenii lui s-au conectat la Facebook înainte sau după el.

Singurele imagini din această aplicaţie sunt cele de profil, setate drept publice, ceea ce înseamnă că nu sunt disponibile şi alte fotografii.

Aplicaţia a fost realizată de Natalia Rojas din Miami, SUA. Rojas a folosit coduri computerizate pentru a colecta şi organiza imagine. "Nu încălcăm nicio regulă de intimitate a Facebook, întrucât nu înmagazinăm informaţiile private, fotografiile sau numele oamenilor", a spus Rojas.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ