O nouă invenţie face furori: ştampila pentru buze!

| 29 oct, 2014

Femeile care nu sunt experte în arta machiajului nu au de ce să se mai îngrijoreze de acum înainte. O nouă invenţie pune capăt conturului de buze trasat greşit, fără a fi nevoie să treacă pragul cabinetului unui medic estetician, să petreacă ore în şir în faţa oglinzii sau să investească bani în proceduri costisitoare. Tot ce trebuie să facă este să aplice ştampila pentru buze.

Ştampila pentru buze se utilizează foarte simplu. Fiecare persoană va alege forma care îi place, dar care se potriveşte şi cu fizionomia sa. Apoi, se aplică rujul cu nuanţa preferată pe ea şi se ştampilează zona pentru care este creată şi care îi poartă şi numele. Ustensila poate fi comandată pe internet, de unde doritoarele pot alege una dintre cele zece forme.

În concluzie, vă puteţi folosi de noua invenţie în materie de make-up atât pentru realizarea machiajului zilnic, cât şi atunci când participaţi la evenimente mai deosebite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ