O NOUĂ METODĂ de înşelat persoanele credule: patru escroci au fost reţinuti după ce au tras ţepe de 170.000 de lei

| 06 mar, 09:45

Patru suspecţi de înşelare a bătrânilor prin metoda "accidentul" au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost prinşi în flagrant, într-un cartier din municipiul Constanţa, escrocii fiind bănuiţi de cauzarea unui prejudiciu total de circa 170.000 de lei, transmite Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au informat că cei patru suspecţi, trei bărbaţi şi o femeie, au fost prinşi în urma a două acţiuni organizate concomitent de poliţişti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

"Unul dintre bănuiţi, care anterior ridicase diferite sume de bani de la mai multe părţi vătămate, a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce preda banii unui alt bărbat, care urma să-i predea la rândul său altei persoane care anterior contactase telefonic victimele. Concomitent, poliţiştii au mai depistat, în Constanta, alte două persoane (un bărbat şi o femeie), despre care există date că acţionau în complicitate cu ceilalţi doi bărbaţi prinşi în flagrant, asupra femeii fiind identificată suma de 3.980 de lei şi 50 de euro", potrivit IPJ.

Ancheta în acest caz este în desfăşurare, urmărindu-se destructurarea întregii reţele de infractori.

În ultima săptămână, în municipiul Constanţa, cel puţin un caz de bătrâni înşelaţi cu diferite sume de bani prin metoda "accidentul" a fost înregistrat zilnic la poliţie, victimelor cerându-li-se bani de către falşi avocaţi, care pretindeau că vor să le salveze copiii după ce aceştia ar fi produs accidente rutiere soldate cu victime.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ