Oana Zăvoranu, decizie uimitoare! Vedeta a renunţat la cea mai bună prietenă a sa dintr-un motiv incredibil

| 05 iun, 14:30

Oana Zăvoranu a promis de mai multă vreme că va face curăţenie în jurul ei. Şi, pare-se, vedeta chiar se ţine de cuvânt. Mai exact, spun sursele noastre, Zăvo a trimis-o deja la "plimbare" pe una dintre figurile foarte apropiate ei.

 

Conform unor surse, Oana Zăvoranu a luat, zilele acestea, o decizie la care nu se aştepta nimeni. Mai exact, vedeta, fără prea multe explicaţii, i-a dat "interzis" celei care, de o bună bucată de vreme, poza în cea mai bună amică a ei. Este vorba chiar de Raluca Macovei, bruneta care apărea peste tot alături de Zăvo şi care, de multe ori, chiar şi vorbea în numele ei. Conform surselor spynews.ro, motivul pentru care Oana a decis să se despartă definitiv de Raluca este legat de suspiciunea Zăvorancei că amica ei ar profita din plin de pe urma notorietăţii sale şi, mai mult, că îşi doreşte foarte mult să câştige capital, şi nu doar de încredere, din urma asocierii lor.

Vestea este cu atât mai şocantă cu cât, spun apropiaţii Oanei, cu cât Raluca a fost înştiinţată, sec, că nu mai are de ce să se considere prietenă a Zăvorancei şi că, din momentul în care vedeta TV i-a comunicat decizia, a şi blocat-o pe toate conturile de socializare, telefon sau orice alt mijloc prin care ar putea interacţiona.

Citeşte şi: Conflict între vedete, cum se sabotează una pe alta

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ