OANA ZĂVORANU, descoperire MACABRĂ în cimitir! Blestemele CONTINUĂ FOTO/VIDEO

| 24 sep, 09:40

Oana Zavoranu pare sa-si fi atras iar energiile negative asupra ei. O echipa WOWbiz.ro a descoperit in apropierea cimitirului, dar si a firmei conduse de Oana, o gaina decapitata. Daca in mod normal, o astfel de imagine nu ar atrage atentia mai mult decat prin faptul ca este pur si simplu sinistra, in cazul Oanei te poate duce cu gandul la mult mai mult.

Vedeta s-a confruntat de-a lungul ultimilor ani cu mai multe situatii de acest gen, in conditiile in care s-a intors impotriva vrajitoarelor care o „vindecasera” in schimbul averii sale.

In urma cu cativa ani, Oana chiar a descoperit un pui mort de gaina chiar pe parbrizul autoturismului sau din parcare si, fiind convinsa ca cineva i-a facut farmece, a turnat urina dintr-o sticla pentru a alunga blestemul, scriue wowbiz.ro.

Gaina moarta se afla ieri la doar cativa metri de intrarea in cimitirul Oanei, pe Bulevardul Metalurgiei din Bucuresti. In locul respectiv este o statie RATB si nimeni nu stie cum a ajuns pasarea acolo, mai ales ca in zona nu prea sunt gospodarii.

VIDEO aici

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ