Oana Zăvoranu, DEVASTATĂ de durere: “Cer ajutor în stânga şi dreapta. Caut cu disperare...”

| 14 sep, 09:46

De când şi-a pierdut "copilul", aşa cum îl alinta des pe pisoiul Marty, Oana Zăvoranu este tot mai tristă. Bruneta caută cu disperare un urmaş de-al lui care să-i ţină locul animăluţului pe care l-a iubit atât de mult, potrivit spynews.ro.

Bruneta a apelat şi la ajutorul internauţilor şi le-a cerut în nenumărate rânduri ajutorul. "Caut cu disperare un urmaș de-al lui Marty sau un posesor de SACRĂ DE BIRMANIA BLUE POINT( adică exact rasa lui Marty al meu), de cel mult 1 luna jumate, băiețel și cu toate actele cu pedigree,care să îi dovedească originea și puritatea rasei. Da, există și suflete necuvântătoare, care te pot face să le iubești mult mai mult decât oamenii de lângă tine,de aceea când pierzi acel unic suflet, simți o rană adâncă în suflet și simți că te-ai pierdut pe tine. Marty, te adoră mamă și cuvintele sunt sărace că să poată exprimă, măcar un sfert din ceea ce simt", a scris Oana Zăvoranu pe pagina unui site de socializare.

I-a murit mama

Bruneta a mai trecut printr-un moment dificil în luna aprilie când după trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, la vârsta de 66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ