Oana Zăvoranu STĂ CA PE GHIMPI. Ce se va întâmpla cu bărbatul care a vrut să o violeze

| 22 iun, 13:44

Zi importantă pentru Oana Zăvoranu! Astăzi, judecătorii vor da un verdict într-unul dintre procesele care i-au dat mari bătăi de cap brunetei.

Este vorba despre un dosar pe care Oana l-a deschis împotriva proprietarului unui apartament în care ea a locuit cu chirie o perioadă.

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe bărbat că ar fi jignit-o, ba chiar ca ar fi încercat să o violeze. Acest proces se află de mult timp pe rolul instanţei, însă astăzi, ar trebui ca magistraţii de la Tribunalul Bucureşti să ia o decizie definitivă în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iun, 20:04
Cezara
Cea mai noua oportunitate! Pot sa-ti arat ca ai toate motivele sa incepi cu incredere colaborarea cu noi! Acum chiar poti sa castigi bani, garantat si dovedit, asa cum vei vedea si in filmul extrem de clar. Instantaneu te vei convinge ca acest video prezinta ceea ce cautai de mult timp. Totul este extraordinar de serios si, cand te hotarasti sa castigi bani, cere-mi mai multe detalii la adresa mea de email:[email protected]
22 iun, 15:46
Elena
Exclusiv pentru cei care vor bani!
Exclusiv pentru cei care vor bani! Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ