OANA ZĂVORANU primeşte avere după avere! Vedeta a descoperit abia acum moştenirea lăsată de tatăl său: Un seif plin cu ...

| 25 iun, 21:35

Viaţa Oanei Zăvoranu bate cu succes şi cel mai năstruşnic scenariu de telenovelă! Vedeta ar fi descoperit un mesaj de la tatăl ei, Nicolae Zăvoranu, prin care acesta lăsa moştenire o adevărată comoară.

Oana Zăvoranu trăieşte cea mai fericită perioadă din ultima perioadă, după ce ar fi devenit multimilionară. Pe lângă moştenirea lăsată de mama ei, bruneta ar fi descoperit şi un bilet prin care tată ei, Nicolae Bănicioiu, a îndrumat-o către un seif plin cu lingouri de aur, îngropat în curtea din Afumaţi, potrivit spynews.ro.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa de 17 aprilie, la ora 09:30. Ultima întâlnire cu fiica ei, Oana, a fost una plină de reproşuri. Mama şi fiica s-au revăzut după trei luni.

 

Citeşte şi: OANA ZĂVORANU, gest incredibil: "Îmi place să văd cum se agită proştii"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ