OFICIAL: Cum arată CERTIFICATUL DE NAŞTERE al Prințesei Charlotte de Cambridge/FOTO

| 05 mai, 19:19

Ducii de Cambridge au înregistrat în mod formal nașterea fiicei lor, Prințesa Charlotte, iar Palatul Kensington a făcut, azi, public documentul semnat de Prințul William, pe pagina de Facebook a instituției.

Ei bine da, prenumele noii Prințese de Cambridge sunt, de fapt, trei, căci așa se poartă la o Casă Regală: Charlotte Elizabeth Diana.

Anunțul a fost făcut, ieri, pe pagina de Twitter a Palatului Kensington, și sună așa:

Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să anunțe că au numit-o pe fiica lor Charlotte Elizabeth Diana. Titlul oficial va fi Alteța Sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge.

Citeşte şi: Ce a purtat regina Angliei la naşterea strănepoatei sale

Primul prenume al fetiței este, se pare, un omagiu adus bunicului Charles, fiind femininul prenumelui Prințului de Wales. Dacă al doilea prenume este clar o recunoaștere a suveranei Elisabeta a II-a, este emoționant să vedem în certificatul de naștere al micuței și un al treilea, care ne aduce aminte de regretata Lady Di.

Interesant este că mulți britanici au pariat pe acest nume, Charlotte, deși Alice avea o cotă mai mare, fiind primul în opțiunile pariorilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ