Olguța Vasilescu, faţă în faţă cu alegerea vieţii sale! ”Încă nu am luat o decizie în acest sens”

| 20 dec, 13:29

În timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a spus că toți parlamentarii care au candidat având și o altă funcție în prezent, vor rămâne în Parlament, nu vor putea opta pentru funcția din cadrul administrației locale.

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, este în această situație de a fi obținut un mandat de deputat, iar acum are 15 zile la dispoziție să decidă unde va alege să activeze în continuare, la primărie sau în Camera Deputaților, potrivit pesurse.ro.

Edilul a declarat că ”încă nu a luat o decizie în acest sens”, dar a precizat că este ”un soldat credincios al partidului” şi că va avea o discuție cu liderul PSD, pentru a vedea unde este nevoie mai mare de ea.

Tag-uri: olguta vasilescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 16:11
unloazy
xanax and levitra
Magnetic resonance imaging also demonstrated that thyroid mass was homogeneously hypointense on both T1 and T2 weighted images Figs levitra generique allemagne Obie, 200 mph in this leaflet

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ