Olguţa Vasilescu, RĂZBOI TOTAL cu fanii Universităţii Craiova: Luni începe demolarea Stadionului 'Ion Oblemenco'

| 08 mai, 19:18

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că luni va începe demolarea Stadionului 'Ion Oblemenco', iar după aceea vor demara lucrările de construcţie al noului complex sportiv.

 

'Luni va începe demolarea stadionului 'Ion Oblemenco'. Am licitat această demolare şi este aceeaşi firmă care va face şi construcţia noului stadion. A venit cu preţul cel mai mic la licitaţie. Încă de la începutul acestei săptămâni s-au trimis informări către toate cluburile care aveau acolo sportivi care se antrenau pe pistă că nu mai pot să mai intre. Imediat după demolare va începe construcţia noului stadion. Este un eveniment pe care îl aşteptăm cu toţii de foarte mult timp', a declarat, vineri, Lia Olguţa Vasilescu, transmite Agerpres.

Primarul Craiovei a mai afirmat că noul complex sportiv ar urma să fie gata până cel mai târziu la sfârşitul anului 2016. Lia Olguţa Vasilescu a spus că nu sunt probleme legate de finanţare, aceasta fiind asigurată de la bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii.

'Noi sperăm să avem gata acest stadion în 2016, undeva în toamnă-iarnă. Termenul de execuţie este de 17 luni, cu tot cu proiectare. Să sperăm că vom avea un constructor foarte bun care nu doar că va respecta termenul, dar ni-l va da şi mai repede în folosinţă. Acesta a fost obiectivul cel mai dificil de realizat până la urmă, pentru că nu este vorba de fonduri europene, de bani de la bugetul local, deci de ceva care să implice primăria, ci este vorba de finanţare de la CNI şi bugetul de stat al României. Finanţarea există, suntem în sfârşit în linie dreaptă, putem să începem demolarea. Mie mi-a fost frică să fac demolarea înainte de a şti că totul este în regulă cu licitaţia pentru reconstrucţia noului stadion', a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ