Om de afaceri din Satu Mare, cercetat după ce a luat pe capota maşinii un poliţist care îl oprise

| 26 aug, 21:01

Un om de afaceri din Satu Mare este cercetat sub control judiciar, după ce a luat pe capota maşinii un poliţist care îl oprise pentru controlul documentelor şi constatase că are permisul suspendat, după incident şoferul fugind şi fiind prins de colegi ai agentului.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul Tribunalului Satu Mare, incidentul a avut loc marţi seară, pe strada Careiului din Satu Mare, unde o patrulă formată din doi poliţişti a oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat

"În timp ce unul dintre poliţişti făcea verificări pentru stabilirea identităţii şoferului, acesta a pus autoturismul în mişcare, cu toate că celălalt poliţist se afla în afara autoturismului. Fiind somat să oprească autovehiculul, şoferul şi-a continuat deplasarea cu poliţistul pe capota autoturismului, pe o distanţă relativ scurtă, după care poliţistul a sărit de pe capotă, fără a suferi vătămări corporale sau alte leziuni", se arată în documentul citat.

Şoferul, în vârstă de 54 de ani, şi-a continuat deplasarea şi a fost oprit apoi pe bulevardul Lucian Blaga de către un alt echipaj de poliţie, anchetatorii spunând că şi acolo bărbatul ”a continuat să aibă un comportament necorespunzător faţă de poliţişti”.

Bărbatul este cercetat pentru ultraj, dosarul fiind în cercetări la Parchetul Judecătoriei Satu Mare, care au decis măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Surse judiciare au declarat că şoferul este omul de afaceri Vasile Seichei din municipiul Satu Mare, care în ultimii ani a fost implicat în mai multe scandaluri, fiindu-i întocmite dosare penale.

”Este o persoană agresivă. Avea permisul suspendat şi de aceea a vrut să plece, deşi fusese oprit regulamentar”, au spus sursele citate.

Presa locală a scris că în ultimii ani omul de afaceri a agresat mai multe persoane, între care un poliţist de frontieră şi un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ