Opoziția a dejucat șmecheria PSD cu votarea moțiunii sâmbătă! Calendarul se stabilește astăzi

| 02 oct, 09:06

Birourile permanente ale celor două Camere ale Parlamentului au fost convocate miercuri, de la ora 10,30, pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură. Marţi seară, şedinţa Birourilor permanente reunite a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Raluca Turcan a precizat că Opoziţia cere ca moţiunea de cenzură să fie citită în plenul Parlamentului săptămâna aceasta, iar votul să aibă loc la începutul săptămânii viitoare.

"Noi suntem pregătiţi la şicane şi acţionăm unitar şi pas cu pas o să dejucăm această abordare cu profil infracţional. Opoziţia cere nişte lucruri de bun simţ şi anume: moţiunea să se citească la o oră şi într-un moment în care parlamentarii să poată să participe. De asemenea, Opoziţia doreşte ca, după 30 de ani în care nicio moţiune de cenzură nu a fost votată în zile nelucrătoare, să nu se întâmple nici de data aceasta, la comanda Vioricăi Dăncilă. Propunerile Opoziţiei sunt fireşti, sunt de bun simţ, să citim moţiunea săptămâna aceasta şi votul să fie la începutul săptămânii viitoare. Acesta este programul pe care îl vom propune PSD", a declarat Turcan.

Ea a mai spus că Opoziţia se va prezenta la şedinţele Birourilor permanente "convocate la ore normale, în care parlamentarii pot să îşi exercite dreptul constituţional cu care au fost învestiţi".

Mihai Fifor, a anunţat, marţi seară, că moţiunea de cenzură ar urma să fie votată sâmbătă. "Sâmbătă, e un efort pentru dumneavoastră să vă aduceţi oamenii...Eu încă aştept să văd formula de guvern cu care vreţi să veniţi", i-a spus el unui reprezentant al PNL.

Moţiunea de cenzură, iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă, a fost depusă marţi în Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ