Oprescu: Nu s-a întâmplat absolut nimic în ceea ce priveşte eutanasierea câinilor

| 20 sep, 2013

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri că nu s-a întâmplat absolut nimic în ceea ce priveşte eutanasierea câinilor, contrar plângerilor.

'Cred că ai mei au afişat toate aceste explicaţii în legătură cu procesul normal. Ţin să vă spun că nu s-a întâmplat absolut nimic în ceea ce priveşte eutanasierea câinilor, contrar plângerilor', a răspuns primarul general unei întrebări pe această temă, la ieşirea din sala în care se desfăşurau lucrările Forumului de lucru pentru realizarea Planului Integrat de Mobilitate în Municipiul Bucureşti şi în zona regională de influenţă, desfăşurat la Mogoşoaia.

Potrivit PMB, adopţiile şi sterilizările de la baza Mihăileşti sunt suspendate pentru o perioadă nedeterminată, în urma controlului efectuat joi de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, alături de reprezentanţii Autorităţii Sanitar Veterinare (ANSVSA).

Activităţile au fost blocate prin ridicarea fişelor medicale ale câinilor existenţi în baza Mihăileşti, care aparţine Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), în baza Ordonanţei de delegare nr. 547/P/2013. ASPA va face demersurile necesare pentru a debloca procedura de adopţie cât mai repede cu putinţă, potrivit sursei citate.

Programul de adopţii se desfăşoară normal, între orele 9,00 - 15,00, în adăpostul ASPA Theodor Pallady.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ