Oprescu: Primăria Generală nu creşte nicio taxă în 2014

| 19 dec, 2013

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat joi că instituţia pe care o reprezintă nu va creşte taxele în 2014.

'Nu creşte nicio taxă. Noi avem la dispoziţie, vorbesc de Primăria Generală, foarte puţine taxe', a afirmat Oprescu la Adevărul live.
El şi-a exprimat nemulţumirea că nu a reuşit să treacă la Primăria Generală o parte din taxele încasate de primăriile de sector.

'Aşa e normal să fie. Numai că nici de data acesta nu am reuşit. Principiul general al puterii este: 'Domnule primar general, să le dăm ceva şi primăriilor de sector'. (...) Mulţi vor să lase haosul să continue. Mentalitatea încă nu s-a schimbat. Mentalitatea este ce-i al meu e al meu, ce-i al tău e al meu. Sau ce-i al meu e sfânt, ce e al statului i-o iau şi pe aia', a adăugat Oprescu.

Întrebat cum se înţelege cu consilierii USL, Oprescu a spus: 'Nu formidabil, pentru că hotărârea politică primează întotdeauna raţiunii. Raţiunea este spre oraş. Mă întâlnesc cu liderii, discutăm, dar vă spuneam că nu seamănă foarte mult atmosfera cu ce era înainte. Dar acum încep să contabilizez şi ura celor dinainte, care mai au reprezentanţi acolo - PDL. Cuvinte triviale, acuzaţii, frâne. Când eram într-un partid mare încasam mai mult opoziţie decât putere. Dar eu, în viaţa mea, am fost un tip independent şi am făcut ce am crezut că este mai bine'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ