Oprișan, atac la adresa lui Dragnea: Dacă vorbim de echilibru de funcții, să funcționeze la toată lumea

| 12 dec, 2014

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a lansat un atac la adresa președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, care a propus ca președinții de consilii județene să nu mai poată fi lideri ai organizațiilor județene ale PSD.

El a precizat că această propunere ar trebui să fie implementată până la vârf, astfel încât nici miniștrii să nu mai fie vicepreședinți de partid, nici vicepremierul să nu mai fie președinte executiv și nici premierul să nu mai fie președintele partidului.

„Dacă vorbim de acest principiu de echilibru, nu putem vorbi doar de unii. Acest principiu trebuie să funcționeze de jos până sus”, a declarat Oprișan, potrivit HotNews.

Președintele CJ Vrancea a mai spus că probleme de imagine ale PSD față de chestiunea corupției nu au apărut doar la nivelul județelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ