Orange oferă acoperire 5G pentru 100% din populaţia Bucureştiului

| 24 aug, 15:25

Orange România a anunţat că a ajuns la o acoperire 5G pentru 100% din populaţia municipiului Bucureşti, plasând Capitala în topul oraşelor europene din punctul de vedere al conectivităţii.

“Clienţii Orange se pot bucura acum de conectivitate nelimitată şi acces la cea mai performantă reţea mobilă 5G, oriunde în Bucureşti. Capitala devine astfel primul oraş din România ce oferă conectivitate 5G pentru toţi locuitorii săi prin intermediul reţelei mobile Orange. Astfel, cei cu un abonament Orange 5G şi un telefon compatibil, vor beneficia de viteze maxime de download de până la 1.2Gbps”, se aratăîn comunicatul Orange.

Această premieră completează promisiunea Orange de a oferi clienţilor săi acces la cea mai extinsă şi performantă reţea mobilă din România, dar şi la cele mai noi tehnologii, cum este 5G. În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă pe lângă Bucureşti, Otopeni şi Voluntari şi în Cluj-Napoca, Iași, Timişoara, Brașov, Constanţa şi Mamaia, mai spune Orange.

"De peste 20 de ani, performanţa reţelei Orange reprezintă principala garanţie a calităţii serviciilor pe care le oferim. Astăzi facem încă un pas important în această direcţie prin lansarea reţelei 5G în Bucureşti pentru 100% din populaţia capitalei. Pentru clienţii Orange acest lucru se traduce prin viteze superioare de internet şi un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut în accesarea serviciilor, fie că vorbim despre streaming de conţinut video sau sesiuni intense de gaming. În plus, prin extinderea reţelei 5G susţinem afacerile viitorului care vor utiliza această tehnologie pentru proiecte de automatizare, IOT, Smart City sau dezvoltarea maşinilor autonome" a declarat Emmanuel Chautard, Orange Chief Technology Officer.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ