Orban, către liberali: ”Nu suntem ca votanţii PSD care se bucură că primesc ceva în campanie!”

| 25 aug, 20:15
Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis membrilor partidului ca la Congresul din 25 septembrie să nu ia decizii pe bază de interese personale, susţinând: "Nu suntem ca votanţii PSD care se bucură că primesc ceva în luna de campanie şi după aia nu îi mai calcă nimeni patru ani".

 

Miercuri, la şedinţa Colegiului Director Judeţean PNL Galaţi, Orban și-a prezentat moţiunea de candidatură la șefia partidului, el spunând că, dacă a făcut greșeli, își cere scuze, dar nu le-a făcut "din răutate".
  • "Poate am făcut greşeli de evaluare în privinţa unor oameni, poate nu întotdeauna am luat decizia cea mai potrivită.
  • Nu am luat niciodată decizii singur, iar pentru mine a fost fundamental să nu mă îmbete aerul tare al înălţimilor şi întotdeauna am încercat să rămân cu picioarele pe pământ, la firul ierbii, pentru că, în momentul în care te înconjori într-un cocon de curăţători de scame care te laudă toată ziua de dimineaţă până seara, pierzi legătura cu realitatea”, a susținut Orban, conform News.ro.
El le-a transmis liberalilor să aleagă candidatul care li se pare cel mai bine pregătit, ci nu în funcție de interesele personale:
  • "Nu votaţi că dacă eu mă duc cu ăla, poate am şanse să mă pună ăia secretar de stat pe nu ştiu unde. S-au cam consumat posturile de secretar de stat. E adevărat, mai avem şi acum 12 poziţii ale PNL pe care sunt desemnaţi reprezentaţi ai PNL şi care nu au fost puşi în funcţie pentru că provin din filiale care nu sunt pe placul celui care trebuie să facă numirea.
  • Nu luaţi decizii pe bază de judecăţi individuale, pe bază de interese personale de moment. Noi nu suntem ca votanţii PSD care se bucură că primesc ceva în luna de campanie şi după aia nu îi mai calcă nimeni patru ani de zile”.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ