Orban, despre şansele ca moţiunea să treacă: ”Cine seamănă vânt, culege furtună. Este o criză politică declanşată de Cîţu!”

| 30 sep, 21:47

Ludovic Orban a afirmat, referitor la şansele să treacă moţiunea de cenzură a PSD, că „cine seamănă vânt, culege furtună”, iar criza politică a fost declanşată de Florin Cîţu, cu acordul preşedintelui Klaus Iohannis, iar aceasta „a aruncat România în aer”.

 

El a adăugat că soluţia pe care o propune este refacerea coaliţiei de guvernare.
„Cine seamănă vânt, culege furtună. Am văzut numai o decizie, că dacă USR PLUS nu îşi retrage moţiunea sau retrage moţiunea de cenzură nu va mai fi considerat partener de guvernare, o prostie mi mare rar putea să fie decisă, în condiţiile în care poziţia mea e că singura soluţie onorabilă, benefică pentru România este refacerea coaliţiei. Această soluţie este la îndemâna forţelor politice. Noi am construit după alegeri o coaliţie care asigura o majoritate confortabilă care dacă era stabilă putea să evite ajungerea într-o situaţie de criză, o criză politică declanşată de Cîţu, cu acordul preşedintelui, a aruncat România în aer şi în momentul de faţă România se găseşte aproape lipsită de instituţii care să facă faţă provocărilor românilor”, a explicat Ludovic Orban, joi la Parlament.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ