Orban, întrebat dacă regretă că l-a susţinut pe Florin Cîţu pentru a fi premier: ”Nu. Este prematur să spun aşa ceva!”

| 23 aug, 19:33

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, afirmă că nu regretă faptul că l-a propus pe Florin Cîţu pentru funcţia de prim ministru din partea PNL. El consideră că este "prematur" ca, la şapte luni de la preluarea mandatului de către actualul prim ministru, să spună "aşa ceva".

 

Preşedintele PNL a afirmat, luni seară, întrebat fiind de ce nu deţine funcţia de prim ministru, că nu conduce la acest moment Guvernul "pentru că USR, la negocierile pe care le-am purtat, între mine şi Florin Cîţu l-a preferat pe Florin Cîţu".
Întrebat dacă regretă faptul că l-a susţinut pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier, Orban a răspuns: "Nu. Este prematur să spun aşa ceva. În analiza unei propuneri trebuie să te gândeşti la modul în care îşi exercită un coleg funcţia pe care l-ai propus. De regulă, e greu să faci o evaluare la şapte luni. Sigur că întotdeauna e loc de mai bine, sigur că din punct de vedere politic evident că nu m-aş fi aşteptat ca Florin Cîţu să fie contracandidatul meu. Dar nu regret. În general, numai atunci când într-adevăr e de domeniul evidenţei am obiceiul să regret o decizie politică pe care am luat-o într-un moment sau altul", a afirmat Ludovic Orban, la B1 Tv.
Citând din cântecul "Non, je ne regrette rien" interpretat de Édith Piaf, Orban a declarat, de asemenea, că nu regretă faptul că a susţinut decizia lui Florin Cîţu de a-l schimba din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu.
În ceea ce priveşte revocarea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor Publice, liderul PNL a declarat că acest lucru a fost făcut de către premier fără acordul său.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ