Orban: Sunt peste 80% șanse ca moțiunea să treacă

| 03 oct, 08:55

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri seara la emisiunea LEGILE PUTERII de la REALITATEA TV că Opoziția a demonstrat că are majoritate în Parlament în 3 ani de Guvernare a PSD, iar șansele de reușită ale moțiunii sunt peste 80%.

Ludovic Orban a declarat că Opoziția are majoritate în Parlament.


"Astăzi, Opoziția a demonstrat că are majoritate în condiții dificile. PSD și-a pierdut majoritatea în Parlament și astăzi am demonstrat acest lucru. Este pentru prima oară în ultimii 3 ani, de când e PSD la putere în care Opoziția în Parlament înregistrează o victorie la vot.

Florin Iordache a rămas din perioada lui Dragnea, noaptea ca hoții, iar lui Ciolacu i-am spus că există viață și după moțiune. Cu Ciolacu, am avut un dialog furtunos, nu prietenos.".

El a mai sublinitat că: rezultatul arată clar că Opoziția are majoritate în Parlament și că Guvernul nu mai are majoritate în Parlament. Pe lângă cei 237 de semnatari noi, avem multe voturi externe semnatarilor moţiunii. În momentul de faţă, după opinia mea, dacă mă întrebaţi care sunt şansele moţiunii, sunt peste 80% ca să reuşească.

Orban a precizat că şapte parlamentari - independenţi, de la PSD şi de la minorităţile naţionale - au promis că vor vota moţiunea de cenzură, urmând ca negocierile să continue până joi.

Potrivit acestuia, PSD a folosit un "tertip mizerabil" ca moţiunea de cenzură să fie votată sâmbătă.

Cum comentează salutul său cu Ciolacu și Paul Stănescu pe holul de la Parlament?


"Ciolacu nu face parte din persoanele cu care am discutat să voteze împotriva Guvernul Dăncilă.", a explicat liderul PNL.
Cât despre salutul cu Paul Stănescu, Orban a declarat că: "Eram pe culoar cu colegii mei, era un gest normal să ne salutăm. Oricum nu mai conta votul lui Stănescu."

 

Tag-uri: Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ