Orban: Visul lui Dragnea de a apărea pe prima copertă a manualelor a eşuat temporar după decizia CCR

| 19 iul, 09:53

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri că "visul lui Liviu Dragnea de a apărea pe prima copertă a manualelor a eşuat temporar" prin decizia CCR în cazul Legii manualului şcolar.

"Visul lui Dragnea de a apărea pe prima copertă a manualelor realizate în sistem de Editura Pedagogică în regim de monopol a eşuat temporar şi domnul Dragnea nu va apărea pe coperta manualelor. Şi noi nădăjduim că în continuare manualele pentru copii vor fi rodul creativităţii, rodul unei competiţii între companii care să genereze manuale cât mai interesante şi cât mai folositoare copiilor", a spus Orban la sediul central al PNL.

CCR a admis, miercuri, cu unanimitate de voturi, obiecţia de neconstituţionalitate a Legii manualului şcolar, formulată de 27 de senatori aparţinând grupurilor parlamentare ale PNL şi USR.

Curtea susţine că Legea manualului şcolar este neconstituţională în ansamblul său, deoarece nu a fost respectată procedura de legiferare în Parlament.

AGERPRES

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ