Ordonanţa "Voiculescu" este pe cale să se modifice

| 07 mai, 2014

Supranumită ”Ordonanța Voiculescu”, pentru că televiziunile Intact au fost cele care au inițiat-o, măsura prin care banii de publicitate TV ai clienților nu mai treceau prin agenții, scoțîndu-i pe publicitari din sistemul de facturare și afectîndu-le rebate-ul, are mari șanse să fie schimbată, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Cătălin Tolontan anunţă că unul dintre oamenii din industria de publicitate din România, aflat la o conferință internațională, și-a anunțat astăzi informal partenerii că ”lucrurile s-au rezolvat!”. ”Se așteaptă ca Ordonanța să fie modificată astfel încît clientul să poată opta să treacă fluxul financiar prin agenție, exact ca înainte de Ordonanță”, a explicat cineva din România. Neoficial, informația că ”schimabrea e iminentă” a fost confirmată din mai multe agenții de media, scrie Tolontan.

Radu Florescu, președintele UAPR, forul agențiilor de publicitate, ar fi avut o întîlnire cu Victor Ponta, care ar fi agreat schimbările.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 2014
kiaburu
o poveste aberanta
la povesti nu va intrece nimeni basistilor infecti nu mai dezinformati lumea ca stim deja cine este in spatele tuturor relelor din romania.....criminalul de la cotroceni
08 mai, 2014
pixel
-----
se amesteca numele lui voiculescu peste tot, chiar si acolo unde nu e cazul....jalnic!
07 mai, 2014
PEDAGOGUL
o poveste mincinoasa
Povestea aceasta cu Voiculescu si aceste reglementari care urmeaza sa se modifice nu este credibila deloc.
07 mai, 2014
Mihu
.
Pai se pare ca orice titlu care contine numele voiculescu face vizionari si cel mai probabil din aceasta cauza se practica...
07 mai, 2014
Jenescu Sergiu
.
Nu este nici o ordonanta cu numele de Voiculescu. Numai mizerii debitate de presa.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ