OTV emite din nou

| 16 oct, 2013

Prima emisie a "noului" OTV a avut loc ieri, aşa cum anunţa chiar patronul, însă nu din Italia, unde acesta a obţinut licenţa, ci de la Bucureşti.Dintr-un studio care semăna foarte mult cu acela din care îşi ţinea emisiunile până în ianuarie 2013, din faţa unui laptop şi cu aceeaşi vervă cu care şi-a obişnuit telespectatorii, Diaconescu anunţa: "Am învins. Binele învinge întotdeauna răul".

Primul invitat în deja celebra "Dan Diaconescu Direct" a fost o româncă aflată la muncă în Italia. Foarte încântată de revenirea moderatorului ei preferat şi a postului de televiziune pe care, spunea ea, îl umărea cu regularitate, românca a promis că îşi va anunţa toţi conaţionalii cunoscuţi aflaţi în Italia să se uite de acum înainte la OTV.

"Sunt viu, doamnă", şi-a anunţat Diaconescu interlocutoarea. "Scopul meu, al acestei televiziuni, este acela de a-i uni pe români", a mai spus prezentatorul.

Diaconescu a spus că prima emisie a OTV s-a făcut din România dar că, în curând, acesta se va muta în Italia, deoarece a obţinut rezidenţă la Vatican.

Pentru cei care nu au posibilitatea de a suna în direct în emisiune, Dan Diaconescu le oferă posibilitatea de a vorbi "pe banii OTV". "De mâine ne trimiteţi sms şi noi vă sunăm înapoi".

Potrivit patronului postului, televiziunea emite pe trei căi: internet, pe www.televiziuneapoporului.ro, prin satelit şi prin intermediul unei televiziuni locale italiene.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în şedinţa din 22 ianuarie, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ