OTV îşi va relua emisia din luna septembrie

| 24 iul, 2013

Televiziunea lui Dan Diaconescu ar putea să emită din nou începând din luna septembrie, după ce Dan Diaconescu a găsit o portiţă pentru a fenta reglementările CNA, care i-a închis televiziunea în ianuarie 2013.

Dan Diaconescu a găsit o cale de a relua emisia televiziunii sale, OTV, a carei licenta a fost ridicata de CNA la inceputul acestui an, pe 22 ianuarie, scrie Reportervirtual.ro.

Potrivit sursei citate, Diaconescu a achiziţionat o licenţă în Italia, ceea ce îi va permite să emită în România, dar să nu mai dea socoteală în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului, care are "jurisdicţie doar pe teritoriul României şi pentru licenţele audiovizuale înregistrate în România.

Astfel, emisia OTV ar urma să fie reluată în luna septembrie, Dan Diaconescu purtând în prezent negocieri cu societăţile de cablu pentru a prelua postul.

 

 

Tag-uri: Dan Diaconescu, OTV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ