Ovidiu Tender scapă de sechestrul pe avere. Judecătoarea care l-a condamnat pe Voiculescu, recuzată

| 20 mai, 13:54

Judecătorii care se ocupau de dosarul Rafo-Carom au fost recuzați, astfel că Ovidiu Tender scapă de sechestrul pe avere. Acuzațiile pe numele omului de afacere se prescriu pe data de 9 iunie, scrie b1tv.ro.

Săptămâna trecută, judecătorii Curții de Apel București dispuseseră extinderea sechestrului asupra averilor lui Ovidiu Tender și Marian Iancu. Măsura asiguratorie se aplica pe conturile bancare, pe acţiunile firmelor pe care le deţin, dar şi asupra conturilor soţiilor sau ale fostelor soţii.

Judecătorii au decis la momentul respectiv extinderea sechestrului care fusese pus pe mai multe bunuri ale inculpaţilor din acest proces, dispuse de procurori în 12 ianuarie 2005, în 19 ianuarie 2006, în 17 şi 18 aprilie 2006, în 23 iunie 2006 şi în 4 iulie 2006.

Textul încheierii de miercuri:

"În temeiul art.67, 68 şi 64 alin.1 lit.f) C.p.p admite cererea de recuzare a întregului complet de judecată C6 Apel, compus din judecătorii Daniel Donţete şi Camelia Bogdan, din cadrul secţiei a II-a penale a Curţii de Apel Bucureşti.

În temeiul art.68 alin.6 C.p.p rap. la art.281 alin.1 litera a) C.p.p constată că măsurile procesuale dispuse în cauză de completul de judecată sunt lovite de nulitate.

Dispune repartizarea aleatorie a cauzei unui alt complet de apel din cadrul secţiei a II-a penale a Curţii de Apel Bucureşti.

Fără cale de atac conform art.68 alin.7) C.p.p. Examinată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 20 mai 2015."

Citeşte şi: BOMBĂ! Ovidiu Tender a vândut o firmă la cererea soţului Alinei Bica. Banii au venit din RUSIA!!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ